top of page
Web Design

Webbdesign

Med tanke på hur världen har digitaliserats med storm dem senaste åren och nu sedan fått ett rejält skjut under Covid-19 pandemin, så är en digital närvaro idag ett måste för alla företag.

 

Vi på Designcloud ligger i framkant när det gäller nätet och skapandet av en modern hemsida som dessutom är mobilanpassad (ca 80% av svenska befolkningen använder internet på deras mobiler).

Vi designar, underhåller & uppdaterar eran hemsida löpande. Bra va?

GRAFISK PROFIL

Den grafiska profilen sätter ramen för hur ditt företag ska profileras. Den grafiska profilen blir företagets identitet och tanken är att den grafiska profilen ska vara konsekvent genom all er kommunikation, vilket snabbt skapar en hög igenkänningsfaktor hos kunder. I dagens näringsliv är detta en grundpelare för ett framgångsrikt företag. 

Vi hjälper er med detta och ser till att ni får en guide på hur den grafiska profilen ska användas 

på hur erat kontorsmaterial ska designas, vilket typsnitt ni ska i rubriker m.m.

Online Shopping

MARKNADSFÖRING

Vi är mycket medvetna om alla de fel som företag idag gör i deras marknadsföring på internet, vi har själva vart där & fått lära oss av våra misstag.

Det betyder dock inte att du behöver göra samma misstag som oss. 

Vi ser till att ditt företag undviker misstagen och att ni som företag syns på rätt ställen som i sin tur genererar mest kunder.

Google Ads, Google Shopping, Facebook Marketing - vi kan allt!

KONTAKTA OSS FÖR ATT BÖRJA DITT FÖRETAGS RESA

Genom att skicka in detta formulär så binder ni er inte till något. Vi kontaktar er så fort som möjligt efter att vi fått in formuläret.

Tack för din förfrågan!

bottom of page